Fabula Reizen

Processiestraat 130
1070 Anderlecht

Tel. +3225221133

info@fabula.be

Lic. A 1289

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Click hier

 

Find us

Find us on Facebook

Een “reischeque” is een ideaal geschenk bij elke belangrijke gelegenheid in het leven....

Een kadobon van Fabula Reizen is dan misschien wel het ideale cadeau.

Een bestemming opgeven is niet nodig, zo heeft de gelukkige ontvanger van de reischeque de volledige vrijheid om te kiezen waar naar toe te trekken.

Onze kadobonnen zijn reeds aan te kopen vanaf € 25 euro.

Indien u niet kunt langskomen bij ons in het reisburo mag u de kadobon gerust telefonisch (02 522 11 33 ) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bestellen en sturen wij u de kadobon(nen) op. 

Bij aankoop van een kadobon, biedt Fabula Reizen aan de aankoper een gratis fles bubbles (*)

(*) af te halen in het reisburo

 

 

waardebon voorkant

 

 

Een “reischeque” is een ideaal geschenk bij elke belangrijke gelegenheid in het leven....Een kadobon van Fabula Reizen is dan misschien wel het ideale cadeau.Een bestemming opgeven is niet nodig, zo heeft de gelukkige ontvanger van de reischeque de volledige vrijheid om te kiezen waar naar toe te trekken.Onze kadobonnen zijn reeds aan te kopen vanaf € 25 euro.Indien u niet kunt langskomen bij ons in het reisburo mag u de kadobon gerust telefonisch (02 522 11 33 ) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bestellen en sturen wij u de kadobon(nen) op.Bij aankoop van een kadobon, biedt Fabula Reizen aan de aankoper een gratis fles bubbles (*)(*) af te halen in het reisburo

 

 

Processiestraat 130
1070 Anderlecht

Tel. +3225221133

info@fabula.be

Lic. A 1289

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Click hier

 

Find us

Find us on Facebook